Brodering på tøj for virksomheder

Få lavet skjorter med brodering

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge brodering på tøj frem for tryk. Et broderet logo er en elegant og eksklusiv måde at repræsentere sit firma på.

Kunne du tænke dig, at du selv og dine medarbejdere tydeligt repræsenterer din virksomhed, når I har arbejdstøjet på, skal du kontakte os. Hos ReklameBrodering tilbyder vi brodering på tøj til skarpe priser. Det kan f.eks. være skjorter med brodering eller navnebrodering.

Vi har særligt mange kunder i vores eget lokalområde i Jylland omkring Aalborg, Hjørring og Frederikshavn, men vi har også kunder fra resten af landet samt i Norge. Vi sender selvfølgelig varerne til den ønskede adresse uanset lokation.

Forskellige farver og mulighed for navnebrodering

Du kan vælge mellem mere end 300 forskellige farver, og vi anvender computerstyrede maskiner til vores brodering på tøj. Der kan laves broderi på tøj med op til 15 forskellige farver ad gangen.

Vi anvender udelukkende farve- og klorægte polyestertråd for at opnå det bedste resultat til din brodering. Der opstår hverken farlige stoffer eller giftige dampe, og farverne er altid de samme ved genbestillinger.

En af vores mest populære services er navnebrodering på tøj. Det er meget ideelt på en arbejdsplads – f.eks. skjorter med brodering.

Fordelene ved brodering på tøj

Ønsker du arbejdstøj med logo er der flere fordele ved at vælge brodering frem for et trykt logo. En af disse fordele er, at du får et væsentligt mere holdbart resultat samtidigt med, at logoet hverken krakelerer eller falmer, når det bliver vasket eller anvendt hver dag.

Kontakt os og bestil tøjbrodering

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejde med navnebrodering og andet brodering på tøj, herunder skjorter med brodering. Du kan få et uforpligtende tilbud med en billig pris eller lægge en bestilling. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vi ringer dig op

Navn *

Email Adresse *
Telefonnummer

Hvordan kan vi hjælpe?

Vedhæft venligst fil med logo eller tegning i filformat jpg eller pdf