Brodering på firmatøj – få logo på dit arbejdstøj

Der er rigtig mange gode grunde til, at du med fordel kan vælge at få broderet dit virksomhedslogo på dit firmatøj. Et broderet logo er en elegant og eksklusiv måde at repræsentere sit firma på.

Så hvis du kunne tænke dig, at både du selv og dine medarbejdere tydeligt repræsenterer din virksomhed, når de har deres arbejdstøj på, så tilbyder vi hos Reklame Brodering alle former for brodering på firmatøj for dig og din virksomhed. Vi har kunder fra hele Danmark samt Norge, og vi sender selvfølgelig gerne varerne retur, uanset hvor det er.

Fordelene ved brodering på arbejdstøj frem for et trykt logo

Der er flere fordele ved at vælge brodering på arbejdstøj frem for at få trykt et logo på tøjet. En af disse fordele er, at du med brodering på firmatøj får et væsentligt mere holdbart resultat, samtidig med at logoet hverken krakelerer eller falmer, når det bliver vasket og bliver anvendt hver dag.

Vælg mellem mere end 300 forskellige farver

Vi anvender computerstyrede broderimaskiner, som kan foretage brodering på arbejdstøj med op til 16 forskellige farver ad gangen.

Vi anvender udelukkende farve- og klorægte polyestertråd for at opnå det bedste resultat til din brodering på arbejdstøj. Der opstår hverken farlige stoffer eller giftige dampe ved broderingen, og farverne er de samme ved genbestillinger.

Kontakt os og hør mere eller bestil brodering på firmatøj

Du er velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om vores arbejde i forbindelse med brodering af firmatøj, for at indhente et uforpligtende tilbud eller for at lægge en bestilling på at få broderet firmalogo på dit arbejdstøj allerede i dag.

Vi ringer dig op

Navn *

Email Adresse *
Telefonnummer

Hvordan kan vi hjælpe?

Vedhæft venligst fil med logo eller tegning i filformat jpg eller pdf