Brodering på arbejdstøj

Logo på tøj og andre tekstiler – sæt dit eget personlige præg

Få lavet tøj, tasker, håndklæder og skjorter med brodering

Vil du tydeligt repræsentere din virksomhed, når du trækker i arbejdstøjet? Så kontakt os hos Reklame Brodering – vi broderer logoer på tøj og mange andre tekstiler til priser, som alle kan være med på. ​Vores kunder spænder vidt og bredt lige fra virksomheder til foreninger og klubber i hele landet. Vi har selv base nord for Aalborg midt imellem Frederikshavn og Hjørring. Hvor du befinder dig, det er ikke så vigtigt. Vi leverer til dig, hvad enten du bor i Jylland eller et andet sted i Danmark. ​Tasker, t-shirts, sweatshirts, jakker, trøjer og skjorter med brodering er alle elegante måder at repræsentere sit firma på. Der er næsten ingen grænser for, hvilke slags tekstiler vi kan brodere på.

Stort farveudvalg og mulighed for unik navnebrodering

Vi anvender computerstyrede maskiner til navnebrodering, og vi kan lave et broderi på tøj med op til 15 forskellige farver ad gangen. Du kan vælge imellem 300 forskellige farver. ​Når vi laver logoer på tøj, anvender vi udelukkende farve- og klorægte polyestertråd for at opnå det bedste resultat til din brodering. Der opstår hverken farlige stoffer eller giftige dampe, og farverne er altid de samme ved genbestillinger.

En af de opgaver, vi ofte laver, er logo og navnebrodering på tøj – det kan for eksempel være bukser, trøjer og skjorter med brodering. Vi broderer også på caps, tasker, sadelunderlag, dækkener til heste, håndklæder og sågar badetøj.​

Hvorfor vælge at brodere et logo på dit tøj?

Vi kan varmt anbefale at vælge at brodere dit logo på tøj og andre tekstiler frem for at få et trykt logo. Med brodering får du nemlig et langt mere holdbart resultat, der kan klare at blive vasket og anvendt hver dag uden at krakelere eller falme.

Det er også derfor, at mange virksomheder kigger vores vej. En arbejdsuniform bliver brugt mange dage om ugen, så en navnebrodering eller et logobroderi er en rigtig god investering.

Kontakt os og få lavet et smukt broderi efter dine ønsker

Jakker, sweatshirts og skjorter med brodering skaber blikfang.

​Skal vi give dit arbejdstøj det sidste unikke touch? Så hold dig endelig ikke tilbage – kontakt os og få et skræddersyet tilbud allerede i dag.

​Vores fornemmeste opgave er at levere et resultat, som du bliver glad for. Vi går hverken på kompromis med kvalitet eller kreativitet.

Kontakt

Reklame Brodering v/ Anita Mathisen
CVR: 27310842​

Bolejevej 175, Lendum, 9870 Sindal

Telefon: 99 89 00 00
E-mail: ​info@reklamebrodering.dk

​Læs Cookiedeklaration her

Har du brug for at høre mere?

Står du med spørgsmål, som du ønsker svar på, så er du mere end velkommen til at stille dem ved at bruge nedenstående formular.