Brodering på tøj for virksomheder

Få et broderet logo på dit arbejdstøj

Der er rigtig mange gode grunde til, at du med fordel kan vælge at få broderet dit virksomhedslogo på dit firmatøj. Et broderet logo er en elegant og eksklusiv måde at repræsentere sit firma på.

Så hvis du kunne tænke dig, at både du selv og dine medarbejdere tydeligt repræsenterer din virksomhed, når I har jeres arbejdstøj på, så tilbyder vi hos Reklame Brodering alle former for brodering på tøj til skarpe priser for dig og din virksomhed.

Vi har særligt mange kunder i vores eget lokalområde i Jylland omkring Aalborg, Hjørring og Frederikshavn, men vi har også kunder fra resten af landet samt Norge. Vi sender selvfølgelig gerne varerne til den ønskede adresse, uanset hvor det er henne.

Fordelene ved brodering på tøj frem for et trykt logo

Ønsker du arbejdstøj med logo, er der flere fordele ved at vælge brodering på arbejdstøj frem for at få trykt et logo på tøjet. En af disse fordele er, at du med brodering af logo på tøj får et væsentligt mere holdbart resultat, samtidig med at logoet hverken krakelerer eller falmer, når det bliver vasket eller anvendt hver dag.

Vælg mellem mere end 300 forskellige farver

Du kan vælge mellem mere end 300 forskellige farver, og vi anvender computerstyrede maskiner til vores broderi, som kan foretage arbejdstøj-brodering med op til 15 forskellige farver ad gangen.

Vi anvender udelukkende farve- og klorægte polyestertråd for at opnå det bedste resultat til din brodering. Der opstår hverken farlige stoffer eller gifte dampe ved vores brodering på tøj, og farverne er altid de samme ved genbestillinger.

Kontakt os og hør mere eller bestil brodering på firmatøj

Du er velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om vores arbejde i forbindelse med brodering på tøj, for at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris eller for at lægge en bestilling på at få broderet et firmalogo på dit arbejdstøj allerede i dag.

Vi glæder os til at hjælpe dig med den brodering på tøj, som du har brug for!

Vi ringer dig op

Navn *

Email Adresse *
Telefonnummer

Hvordan kan vi hjælpe?

Vedhæft venligst fil med logo eller tegning i filformat jpg eller pdf